Dinar de l’Assemblea General 2025 de la Xarxa

Dinar al restaurant Oslo després de l’assemblea de 2025, amb menú per 37 €, beguda inclosa.
  • Plazas: 12
  • 29/03/2025
  • Horas: 3
  • València
  • 14:45-17:00 h
0.00
Miembros pleno derecho
0.00
Miembros asociados
0.00
Miembros Institucionales
0.00
Asociados Red Vértice
0.00
No Asociados
Termini d'inscripció finalitzat

Després de l’assemblea ordinària, anirem a dinar per la zona, al restaurant Oslo (C/ Catalans, 8), a les 14:45. Hem reservat un menú de 37 €, amb consumicions incloses. Quan us registreu en aquesta activitat, indiqueu en el camp Observacions quin plat principal voleu, a triar entre els següents:

Degustació d’entrants (per a compartir)

Assortiment de formatges vegetals d’anacard i tramús, confitura casolana; assortiment de croquetes de boletus o avellanes torrades amb pebre roig de la Vera i de carxofa, pistatxos; rotllets cruixent Almussafes farcits de formatge vegetal i sobrassada de tomata seca i ametla Marcona; duo de dips servits amb pans casolans i xips vegetals; olives amb el nostre condiment; fruites i fruites seques.

Plats principals a triar: RECORDEU INDICAR-LO EN LES OBSERVACIONS

  • Pasta artesana de pera i formatge pecorino amb pesto roig i bolets confitats en oli de tomata
  • Pasta casolana de boletus i castanya amb pesto de nou, alfàbrega i formatge vegetal (vegà)
  • Lasanya de pollastre vegetal macerat, formatges de cabra i provolone, tomata seca, olives negres i salsa beixamel amb verdures rostides
  • Mussaca d'albergínia amb salsa romesco, beixamel de castanyes, bolonyesa vegetal i formatge vegetal curat ratllat (vegà i sense gluten)
  • Sushi poke. Arròs de sushi acompanyat d'alvocat, mango, edamame saltat en oli de sèsam, carlota umami, pollastre vegetal cruixent i gamba vegetal, salsa de xili dolça i salsa ponzu (Vegà i sense gluten)
  • Quesadilla de pa libanés farcida de seitan adobat a l’estil kebab, verdures saltades i formatge cheddar acompanyada de maionesa de chipotle (opció vegana)
  • Hamburguesa Helsinki. Filet empanat a l’estil pollastre, tomata, mesclum, ceba morada, formatge provolone fos, mostassa a l’antiga i allioli de mel en pa a l’estil brioix servida amb creïlla i moniato

Taula degustació de postres (al gust del xef)

 

Si teniu alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, indiqueu-ho també en les observacions, per favor.

No cal pagar res per avançat, però sí que cal inscriure-s’hi per saber el nombre aproximat d’assistents.