Comida de la Asamblea General 2024 de la Xarxa | Dinar de l’Assemblea General 2024 de la Xarxa
Comida en el restaurante Cocolinda Alameda después de la asamblea de 2024, con menú por 22€. | Dinar al restaurant Cocolinda Alameda després de l’assemblea de 2024, amb menú per 22 €.- Plazas: 7
- 13/04/2024
- Horas: 2
- València
- 15:15 - 17:15
Después de la asamblea general ordinaria, iremos a comer por la zona, en el restaurante Cocolinda Alameda (P. Alameda, 14, València), a las 15:15. Hemos reservado un menú de 22€, con consumiciones aparte, que puede consultarse aquí: https://www.grupococolinda.com/menu-de-grupo-con-barra-libre-cocolinda-alameda-14. Al registraros en esta actividad, indicad en el campo Observaciones qué plato principal queréis, entre los siguientes:
- Pollo teriyaki (opción vegana con heura no pollo) opción vegana: con arroz salvaje, cebollita, brócoli y sésamo
- Curry rojo de gambas ligeramente picante: con arroz basmati , verdurita, gambones, leche de coco, cacahuete picado y sésamo
- Tallarines trufados: tallarines con holandesa trufada, queso parmesano, setas salteadas y pistacho
- Brocheta steak haché de ternera: con patatas homemade, mazorca de maíz y sojanesa de sriracha
Si tenéis alguna intolerancia o alergia alimentaria, indicadlo también en el mismo campo, por favor.
La Xarxa aprovechará la ocasión para tener un detalle con las y los miembros asistentes.
---
Després de l’assemblea ordinària, anirem a dinar per la zona, al restaurant Cocolinda Alameda (passeig Alameda, 14, València), a les 15:15. Hem reservat un menú de 22 €, amb consumicions a banda, que es pot consultar ací: https://www.grupococolinda.com/menu-de-grupo-con-barra-libre-cocolinda-alameda-14. Quan us registreu en aquesta activitat, indiqueu en el camp Observacions quin plat principal voleu, a triar entre els següents:
- Pollastre teriyaki (opció vegana amb heure no pollastre) opció vegana: amb arròs salvatge, ceba, bròcoli i sèsam
- Curri roig de gambes lleugerament picant: amb arròs basmati, verduretes, gambots, llet de coco, cacauet picat i sèsam
- Tallarines trufats: tallarines amb holandesa trufada, formatge parmesà bolets saltats i pistatxo
- Broqueta steak haché de vedella: amb creïlles homemade, panotxa de dacsa i sojanesa de Sriracha
Si teniu alguna intolerància o al·lèrgia alimentària, indiqueu-ho també en el mateix camp, per favor.
La Xarxa aprofitarà l’ocasió per a tindre un detall amb els membres que hi assistisquen.