03/05/2024

Presentem la nova Junta Directiva

Gràcies a tots els nostres socis i sòcies per la vostra confiança.

En l’assemblea general celebrada el passat 13 d’abril de 2024 a la Universitat Europea de València, els socis i les sòcies votaren la nova Junta Directiva que estarà al capdavant de la Xarxa en els pròxims dos anys. Aquesta nova junta està presidida per Reineke Van Mierlo, amb el suport de Maria Quiles Ruiz (vicepresidenta), Laura Gras Clemente (secretària) i Sonia Martos Jordá (tresorera), i els vocals Cristina Aroutiounova, Bruno Pita, Beatriz Abril i Nicolas Aubry.

Els diferents membres d’aquesta nova junta tenim una varietat d’experiències, formacions i trajectòries professionals, per la qual cosa tenim preparació més que suficient per a afrontar aquesta nova aventura. Tenim l’ambició de continuar defenent la nostra estimada professió, així com d’oferir als nostres socis i sòcies l’oportunitat de desenvolupar-se personalment i professional per mitjà de tallers, formacions i trobades. Així mateix, volem donar-li encara més visibilitat a la nostra associació i posar-la en el mapa com a referent a Espanya.

Amb l’entrada de la nova junta, també acomiadem un gran equip, presidit durant huit anys per Stefan Schmidt. Volem donar les gràcies de tot cor a Stefan, Jordi, André, Vicente, Carolina i Fernando per la seua dedicació i per com s’han esforçat per fer créixer la nostra associació.

Finalment, volem donar les gràcies a tots els nostres socis i sòcies per la vostra confiança. Esperem poder estar a l’altura en aquesta nova etapa en què entra la Xarxa. Tenim ja moltes idees per als mesos que venen. Ens veiem prompte en alguna de les activitats que estem preparant!